Stecco Animal Fascial Manipulation® – Faskiahoidot hevosille.

Hevosen faskia

Kokonaisvaltaisen faskiahoidon tavoitteena on löytää rajoitteita ja ongelmia hevosen tuki- ja liikuntaelimistöstä. Nämä ongelmat ja rajoitteet hoitamalla voidaan parantaa merkittävästi hevosen liikelaajuutta, asentotuntoa sekä voimansiirtoa.

Faskiakäsittely 65€ / hevonen

Hinnasto

Hevosen faskiahoidot / hevosen faskia
Faskiahoidot hevoselle. Stecco Animal Facial Manipulation® .

Ennaltaehkäisevä hoito

Faskiahoitojen alussa käydään kokonaisvaltaisesti läpi hevosen keho sekä liikkeet. Laajan tutkimuksen avulla päästään puuttumaan täsmällisesti ja ajoissa hevosen liikerajoitteisiin ja ongelmakohtiin ja voidaan suunnitella yksilöllinen ja täsmällinen jumppaohjelma valmennuksen (tai kuntoutuksen) tueksi.

Kuntoutettava hevonen

Faskiahoidot olisi suositeltavaa ottaa mukaan hevosen kuntoutukseen erityisesti silloin jos hevosella on suuria arpia (ruunaus- ja leikkausarvet tms.), kiima- tai käytöshäiriöitä, eri asteista ontumaa tai kompurointia, puoltamista tms. muuttuneita/epänormaaleja liikeratoja. Hoidoista on apua myös varusteiden vaihdon yhteydessä (esimerkiksi epäsopivan satulan vaihtaminen uuteen).

Faskiahoito kannattaa varata myös venähdysten ja nyrjähdysten jälkeen, jolloin vältetään kompensaatioliikkeiden syntyminen ajoissa.

Sopii kaikille hevosille

Hoito on tehokkainta jos hevonen hoidetaan aluksi 2-3 kertaa n. 1–2 viikon välein ja sen jälkeen hevosen yksilöllisen tarpeen mukaan ylläpitämään hyvinvointia.

Lue lisää faskiamanipulaation hyödyistä: Hevosen asentotunto

Lue lisää faskioista:

Fascial Manipulation®

Faskiamanipulaatio


Hoitoja ei suositella jos hevosella on akuutti kuume, infektiosairaus, tulehdustila tai ihosairaus. Kerrothan näistä aikaa varatessa ja katsotaan mahdolliset hoidot tapauskohtaisesti.

Varaa aika yhteydenottolomakkeella: