Yhteystiedot ja meistä

MW Hevospalvelut

logo-eduma-the-best-lms-wordpress-theme

+358 (0)50 464 9585

miisa@hevoskoulutus.fi

Katso myös sivumme www.hevoskoulutus.fi

Miisa Wikman, yrittäjä.

Miisa Wikman on hevosen biomekaniikkaan ja fysiikkaan keskittynyt hevosalan ammattilainen. Lapsuudesta alkanut hevosharrastus muuttui työksi yli 10 vuotta sitten, kun työ ravintolapäällikkönä vaihtui hevosiin, ja sittemmin Miisa on työskennellyt useilla ravi-, ratsastus-, vaellus- ja työhevostalleilla.

Miisa on koulutettu hevoshieroja (KEO) ja hänellä on jatkotutkinto hevosen biomekaniikasta (Equine Biomechanics – HNU (Higher National Unit) – UK).

Miisan vahvuudet ovat hevosen fysiikan tuntemuksessa. Hevosen työergonomia, kuntouttaminen ja liikeratojen parantaminen ovat Miisan suurimman mielenkiinnon kohteina, tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi, sekä ihmisen ja hevosen yhteistyö ja työturvallisuus lajisuunnasta riippumatta, oli kyseessä harraste- tai kilpahevonen.

Miisa on perusteellinen ja pitkäjänteinen kouluttaja, joka haluaa keskittyä erityisesti ennaltaehkäisevään toimintatapaan; tekemällä perusteellisesti ja tavoitteellisesti alusta asti, vältytään myöhemmin ongelmilta.

Restaurointialan artesaanina Miisalla on vahva historiantuntemus, sekä kiinnostus hevosen, hevosen käytön ja hevosvarusteiden historiaan. Toisinaan talikko vaihtuukin maalipensseliin ja sikliin tai verhoiluvälineisiin.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Erittäin aktiivisesti toiminnassa mukana:

Nina Salovaara (tallimestari, valjasseppä, vaellus- ja harrasteohjaaja), joka toimii tallimestarina Luomajärven Hevoskievarilla. Ninalla on iso rooli meidän toiminnassamme, kursseilla, hevosten kouluttamisessa, henkisenä (ja toisinaan myös fyysisenä) tukena.

Ninan ehdoton vahvuus on hevosten uudelleen kouluttaminen, sillä Ninan loppuun saakka kärsivällinen ja rauhallinen luonne edesauttaa positiivisesti, etenkin herkkien hevosten kanssa. Vuosikymmenten kokemus erilaisten hevosten ja hevostöiden parissa antaa laajan perspektiivin ja paljon erilaisia toimintatapoja ja työkaluja ja Nina kykeneekin muuttamaan omaa tapaansa toimia hevosten mukaan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Sen mitä muilta töiltään ehtii, on erilaisissa toiminnoissa mukana myös Sami Lappalainen, hevosmetsuri,  valjasseppä SJL Valjaspaja sekä ajuri Sinebrykoff.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.