Yhteystiedot

MW Hevospalvelut

+358 (0)50 464 9585
miisa@hevoskoulutus.fi
Katso myös sivumme www.hevoskoulutus.fi
Miisa Wikman, koulutettu hevoshieroja

Olen hevosen biomekaniikkaan ja fysiikkaan keskittynyt hevosalan ammattilainen. Lapsuudesta alkanut hevosharrastus muuttui työksi yli 10 vuotta sitten, kun työ ravintolapäällikkönä vaihtui hevosiin, ja sittemmin olen työskennellyt useilla ravi-, ratsastus-, vaellus- ja työhevostalleilla.

Olen koulutettu hevoshieroja (KEO) ja minulla on jatkotutkinto hevosen biomekaniikasta (Equine Biomechanics – HNU (Higher National Unit) – UK).

Hevosen työergonomia, kuntouttaminen ja liikeratojen parantaminen ovat suurimmat mielenkiinnon kohteeni, tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi, sekä ihmisen ja hevosen yhteistyö ja työturvallisuus lajisuunnasta riippumatta, oli kyseessä harraste- tai kilpahevonen.

Olen perusteellinen ja pitkäjänteinen kouluttaja, ja haluan keskittyä erityisesti ennaltaehkäisevään toimintatapaan; tekemällä perusteellisesti ja tavoitteellisesti alusta asti, vältytään myöhemmin ongelmilta.

Restaurointialan artesaanina minulla on vahva historiantuntemus, sekä kiinnostus hevosen, hevosen käytön ja hevosvarusteiden historiaan. Toisinaan talikko vaihtuukin maalipensseliin ja sikliin tai verhoiluvälineisiin.