Yhteystiedot ja meistä

MW Hevospalvelut

logo-eduma-the-best-lms-wordpress-theme

+358 (0)50 464 9585

miisa@hevoskoulutus.fi

Katso myös sivumme www.hevoskoulutus.fi

Miisa Wikman, yrittäjä.

Olen harrastanut ja työskennellyt hevosurheilun eri lajisuuntauksilla 30-vuotta, hyvin erilaisissa työtehtävissä ja mielenkiintoisissa paikoissa. Koulutukseltani olen HoReCa esimies, sekä huonekalurestaurointiin erikoistunut artesaani. Työkokemusta on vuosikymmeniä erilaisilta aloilta aina apteekista käsitöihin, sekä Suomessa että ulkomailla.

Täysipäiväsesti olen työskennellyt hevosten kanssa mm. Seinäjoen Poniravikoululla, Powerparkin ratsastuskeskuksella, Stall Lillbackalla ja Luomajärven Hevoskievarilla. Vuodesta 2007 olen muiden töiden ja opintojen ohella työskennellyt Åfeltin Työhevosilla, ajurina, kurssiavustajana, markkinoinnissa, perunankylväjänä jne. ja yhteistyömme jatkuu edelleen.

Opiskelen tällä hetkellä hevoshierojaksi (KEO), sekä hevosen biomekaniikkaa (Equine Biomechanics, The Open College of Equine Science, UK), tavoitteenani on saada mahdollisimman laajasti erilaisia työkaluja hevosen käsittelyyn, vammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Erityisosaamisalueitani ovat mm. vammojen ennaltaehkäisy, kuntouttaminen, liikeratamuutokset maasta käsin, ajossa sekä ratsastuksessa, ja varusteiden vaikutus hevosen kehoon ja liikkeeseen.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Erittäin aktiivisesti toiminnassa mukana:

Nina Salovaara (tallimestari, valjasseppä, vaellus- ja harrasteohjaaja), joka toimii tallimestarina Luomajärven Hevoskievarilla. Ninalla on iso rooli meidän toiminnassamme, kursseilla, hevosten kouluttamisessa, henkisenä (ja toisinaan myös fyysisenä) tukena.

Ninan ehdoton vahvuus on hevosten uudelleen kouluttaminen, sillä Ninan loppuun saakka kärsivällinen ja rauhallinen luonne edesauttaa positiivisesti, etenkin herkkien hevosten kanssa. Vuosikymmenten kokemus erilaisten hevosten ja hevostöiden parissa antaa laajan perspektiivin ja paljon erilaisia toimintatapoja ja työkaluja ja Nina kykeneekin muuttamaan omaa tapaansa toimia hevosten mukaan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Sen mitä muilta töiltään ehtii, on erilaisissa toiminnoissa mukana myös Sami Lappalainen, hevosmetsuri,  valjasseppä SJL Valjaspaja sekä ajuri Sinebrykoff.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

%d bloggers like this: