KURSSIT

Hevoskoulutus.fi on 2016 perustettu hevosalan verkkokurssisivusto jolta löydät usean eri kouluttajan verkkokursseja ja luentoja. Monipuolisia kursseja ratsastukseen, hevosen terveyteen, ruokintaan, varusteisiin sekä liikuntaan liittyen.


Miisan verkkokurssit hevosen biomekaniikasta, liikunnasta ja hevosen painonhallinnasta löytyvät Hevoskoulutus.fi palvelusta.

Linkit vievät suoraan Hevoskoulutus.fi palveluun. Rekisteröitymällä käyttäjäksi voit osallistua kaikille ilmaisille lyhytkursseille ja samoilla tunnuksilla useiden eri kouluttajien laajemmille ja maksullisille kursseille.

Verkkokurssit ovat suunnattuja ensisijaisesti hevosen omistajille ja hevosalan harrastajille tai osaamistaan syventäville hevosalan ammattilaisille.


Hevosen perusjumppa verkkokurssi

Tällä kurssilla harjoitellaan tärkeimmät ja tehokkaimmat jumppaliikkeet hevosille joita voidaan tehdä läpi hevosen elämän. Kurssilta saat jumppaohjelman neljälle viikolle, sekä vahvat pohjatiedot ja taidot hevosen kehon toiminnasta ja erilaisten liikkeiden tekemisestä!


Hevosen liikuntasuunnitelma verkkokurssi

Hevosen valmennusfysiologian perusteet hevosen omistajille ja harrastajille. Painopisteenä hevosen terveys- ja kuntoliikunta. Liikuntaohjelmia 12 viikolle.


Hevosen painonhallinnan ja liikuntasuunnitelman kurssipaketti, säästä -20€

Aloita opiskelu hevosen painonhallinnan kurssilta ja jatka siitä liikuntasuunnitelmakurssille. Liikuntaohjelmia jopa 16 viikolle, runsaasti erilaisia laskureita hevosesi terveellisen ruokinnan sekä liikunnan suunnitteluun. Järeä paketti tietoa suoraan käytäntöön sovellettavassa muodossa.


Hevonen päästä kavioihin

Tämä kurssi avaa sinulle visuaalisesti mitä tarkoittaa etupainoinen, miten hevonen hengittää ja liikkuu ja miten me vaikutamme hevoseen päivittäisillä toimillamme. Kurssin avulla saat kokonaisvaltaisen kuvan hevosesta eläimenä, miten sen keho vaikuttaa käytökseen, miten käytös vaikuttaa kehoon ja miten me voimme parantaa hevosen hyvinvointia hyvin pienilläkin teoilla.


Myytinmurtajat verkkoluento

Lataa ilmainen liikuntasuunnitelma hevoselle