KURSSIT

Hevoskoulutus.fi on 2016 perustettu hevosalan verkkokurssisivusto jolta löydät usean eri kouluttajan verkkokursseja ja luentoja. Monipuolisia kursseja ratsastukseen, hevosen terveyteen, ruokintaan, varusteisiin sekä liikuntaan liittyen.


Miisan verkkokurssit hevosen biomekaniikasta, liikunnasta ja hevosen painonhallinnasta löytyvät Hevoskoulutus.fi palvelusta.

Linkit vievät suoraan Hevoskoulutus.fi palveluun. Rekisteröitymällä käyttäjäksi voit osallistua kaikille ilmaisille lyhytkursseille ja samoilla tunnuksilla useiden eri kouluttajien laajemmille ja maksullisille kursseille.

Verkkokurssit ovat suunnattuja ensisijaisesti hevosen omistajille ja hevosalan harrastajille tai osaamistaan syventäville hevosalan ammattilaisille.


Hevosen painonhallinnan verkkokurssi

Kurssi kaikille hevosen painonhallinnasta, aineenvaihdunnasta ja liikunnasta kiinnostuneille. Tämän kurssin avulla sadat ovat saaneet hevosensa pysyvästi takaisin terveelliseen painoon.


Hevosen liikuntasuunnitelma verkkokurssi

Hevosen valmennusfysiologian perusteet hevosen omistajille ja harrastajille. Painopisteenä hevosen terveys- ja kuntoliikunta. Liikuntaohjelmia 12 viikolle.


Hevosen painonhallinnan ja liikuntasuunnitelman kurssipaketti, säästä -20€

Aloita opiskelu hevosen painonhallinnan kurssilta ja jatka siitä liikuntasuunnitelmakurssille. Liikuntaohjelmia jopa 16 viikolle, runsaasti erilaisia laskureita hevosesi terveellisen ruokinnan sekä liikunnan suunnitteluun. Järeä paketti tietoa suoraan käytäntöön sovellettavassa muodossa.


Hevosen rakenne verkkokurssi

Lähes 200 kuvalla varustettu kurssi käy läpi monipuolisesti rakenteen vaikutusta hevosen liikkeeseen ja terveyteen. Mitkä ominaisuudet ovat hevosessa synnynnäisiä ja mitä ominaisuuksia voidaan muuttaa.


Hevonen ympyrällä

Helppo tasapainoharjoitus hevoselle