FITSTEED™ paketit

Vie hevosesi kehonhuolto uudelle tasolle!

Hoitojen lisäksi oikeanlainen ja yksilöllisesti suunniteltu jumppa- ja liikuntaohjelma on ehdottomasti tehokkain tapa tehdä tulosta. Nyt saat molemmat samassa paketissa!

Ensimmäiset hevosille suunnatut personal training -paketit Suomessa.

Autamme sinua ja hevostasi liikkumaan ja treenaamaan turvallisesti ja monipuolisesti tavoitteestanne tai lähtötasostanne riippumatta. Oli tavoitteenanne sitten nuoren hevosen fysiikan kehittäminen, toipilaan kuntouttaminen tai vaikka ylipainoisen hevosen treenaaminen, meiltä löydät varmasti juuri sinun hevosellesi sopivan vaihtoehdon.

Fitsteed lihava hevonen

Opetetaan hevonen liikkumaan oikein.

FITSTEED™-treenipakettien avulla opit kehittämään hevosesi fyysistä kestävyyttä, pitämään yllä joustavaa liikkuvuutta ja ennaltaehkäisemään mahdollisia rasitusvammoja.

Fitsteed liikettä hevoseen

Vastapainoa valmennuksille

Haluatko hevosellesi joogaa vai pilatesta vai molempia? Kovakuntoinenkin hevonen tarvitsee monipuolisia liikkuvuusharjoituksia ja kehonhuoltoa. FITSTEED™ personal training -paketin avulla saat monipuolisuutta hevosesi treenaamiseen ja opit kehittämään hevosesi fysiikkaa juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Hevosen lihaksiston muutos
Neljän viikon jumppaaminen näkyy hevosen lihaksistossa ja ryhdissä kun se tehdään tarkoituksenmukaisesti. Tämän hevosen kohdalla jumppa rakennettiin muun valmennuksen oheen ja jumppaa tehtiin 1-2 kertaa viikossa omistajan aikatauluihin sopivalla tahdilla.

 

Voit lukea lisää paketeista täältä: hevoskoulutus.fi/fitsteed

Pakettien hinnat löydät hevoskoulutus.fi verkkokaupasta tästä linkistä.

Haluatko lisää tietoa tai kokeilla pakettia? Ota yhteyttä:

 

miisa @hevoskoulutus.fi

050 464 9585 (9-17, jos en heti pääse vastaamaan laita tekstiviesti tai Whatsapp)